Главная » 2014 » Май » 14 » ПОДОРОЖ У «ДЖУНГЛІ
17:14
ПОДОРОЖ У «ДЖУНГЛІ
ПОДОРОЖ У «ДЖУНГЛІ

ЦЬОГО року осінні канікули школярам Іванівського НВК запам'ятаються надовго, бо для них була організована поїздка до Харківського аквапарку «Джунглі». Наші діти були у захваті, адже на вулиці дощ і холодний осінній вітер, а вони поринули у справжні джунглі, де є водоспади, тихі лагуни й морські хвилі. Кілька годин школярі пірнали й забавлялися, ніби й справді потрапили в теплі південні води. А до цієї насолоди діти отримали ще й відвідування McDonald's, де їм приготували смачний обід та іграшку на згадку про цей день.

А чарівником, що організував для учнів таке свято, став Олександр Зачепило. Зазначимо, що це вже не перша поїздка під патронатом Олександра Васильовича. Наші діти минулого року відвідали Харківський дельфінарій та океанаріум, а також побували в Полтаві.

Ми щиро дякуємо приватному підприємцю Олександру Зачепилу за його турботу про

наших дітей. На думку спадають слова: «Чужих дітей не буває, бувають байдужі дорослі!» Дякувати Богу, що є ще в нас небайдужі дорослі.

Світлана ДЕЛЕГЕЙ, Ольга НОВИКОВА, Михайло ЛЕВЧУК та інші члени батьківського комітету Іванівського НВК

Канікули... З яким нетерпінням очікує їх вся шкільна дітвора, а особливо, коли вони несуть приємні зустрічі й нові враження.
Просмотров: 535 | Добавил: Inna | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: