Главная » 2014 » Май » 14 » Чугуев магазин
16:52
Чугуев магазин
І ДОЩ НЕ ПЕРЕШКОДА

Цього року осінні канікули видалися прохолодними і дощовими, але це не перешкодило учням Леб'язького НВК отримати заряд бадьорості та енергії під час відпочинку в аквапарку «Джунглі» міста Харкова.

МАЙЖЕ всі діти відвідали його вперше завдяки турботі нашого постійного спонсора Олександра Васильовича Зачепила. Потрапивши до цього закладу, діти були вражені загальним виглядом, атракціонами, атмосферою розважального центру. Комусь сподобалися гірки, комусь басейн, а іншим — джакузі, гідромасаж, морські хвилі. Діти не помітили, як промайнув час відпочинку і розваг, та сюрпризи і подарунки від Олександра Васильовича на цьому не закінчилися. Він забезпечив безкоштовне харчування у McDonald's та солодощі в автобусі.

Діти, вчителі, батьки щиро вдячні Вам, Олександре Васильовичу, за подаровану радість і постійну увагу як до учнів, так і до потреб Леб'язького НВК. За півтора роки у НВК завдяки Вам було замінено 2G вікон на сучасні енергозберігаючі склопакети, побудовано внутрішній туалет, замінено меблі у двох класних кімнатах, зроблено новий парадний вхід, заасфальтовано майданчик перед старим приміщенням школи та укладено доріжку з тротуарної плитки. Учні та педколектив Леб'язького НВК в переддень Дня вчителя отримали сучасний телевізор, ноутбук та мультимедійний проектор.

Ми вдячні Вам, Олександре Васильовичу, за повсякчасну увагу і турботу про нашу школу і дітей. Зичимо міцного здоров'я, наснаги, радості, благополуччя Вам та Вашій родині.

Антоніна САРАТОВСЬКА, заступник директора з виховної роботи за дорученням учнів та вчителів Леб'язького НВК
Просмотров: 494 | Добавил: Inna | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: