Главная » 2016 » Март » 5 » Ювілей Держказначейства
13:41
Ювілей Держказначейства

 

 

12 лютого виповнилося 20 років з дня створення Чугуївського управління Державної казначейської служби України Харківської області.

У 90-х роках ситуація, яка склалася в Україні, показала неспроможність діючих фінансової та банківської систем управляти державними коштами. Постало питання створення нової структури з налагодженим прозорим механізмом управління державними коштами. Тому Указом Президента України було створено Державне казначейство України та його територіальні органи.

За ці роки неодноразово змінювалась структура управлінь Держказначейства, але незмінним залишалися його основні функції – реалізація державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів.

На теперішній час в Чугуївському управлінні Державної казначейської служби України працюють 22 висококваліфікованих співробітника. З 2007 року його очолює Сергій

 

 

Васильович Лободенко. Сьогодні в управлінні відкрито близько 5000 бюджетних рахунків, проводиться казначейське обслуговування 21 місцевого бюджету, 129 розпоря-дників та одержувачів коштів.

12 лютого в Чугуєві відбулися урочистості з нагоди 20-річчя створення Чугуївського управління Держказначейства. На святі, що відбулося в залі засідань райдержадмі-ністрації, була присутня начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Харківській області Раїса Єремейчук. Раїса Арсентіївна високо оцінила роботу Чугуївського управління та щиро привітала своїх колег зі святом. Приймали вітання працівники казначейства й від міського голови Галини Мінаєвої та голови райдержадміністрації Євгена Королюка, які щиро подякували колективу управління за тісну співпрацю та нагородили грамотами і подяками співробітників служби. Так, Подяки Чугуївського міського голови отримали начальник Чугуївського управління Держказначейства Сергій Лободенко, спеціалісти Тетяна Богданова, Олена Вітюк та ветеран управління Ганна Кваша.

 

Просмотров: 556 | Добавил: chuguevinform | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: