Главная » 2016 » Март » 5 » За чистоту рідного міста!
13:39
За чистоту рідного міста!

 

 

Питання благоустрою Чугуєва стали предметом обговорення на п’ятому в цьому році засіданні Ради старшокласників міста.

До складу молодіжного органу місцевого самоврядування Чугуєва входять лідери учнівської молоді. Координатором роботи Ради старшокласників виступає міський Будинок дитячої та юнацької творчості.

Чергове засідання Ради старшокласників відбулося у залі засідань Чугуївської міської ради за участі керівників органів місцевого самоврядування. Про систему роботи в місті житлово-комунального господарства учасникам зустрічі розповів заступник міського голови Костянтин Бармін, що є куратором сфери ЖКГ.

 

 

На засіданні обговорювали питання благоустрою міста, що важливі в будь-яку пору року, але найактуальніші саме напередодні весни, коли настає пора прибирання після зими. Молодь завжди бере участь у акціях з благоустрою, але цього року старшокласники вирішили ще більше згуртуватися навколо благородної ідеї та підтримати Всеукраїнські екологічні ініціативи «Зробимо Україну чистою».

– Відверта розмова між представниками виконавчої влади та лідерами молодіжних організацій спонукала молодь замислитись про свій вклад у вирішення питань благоустрою міста, – розповіла кореспонденту «НЧ» директор БДЮТ Ірина Коротич. – В діалозі народилася пропозиція приєднатися до Всеукраїнських екологічних ініціатив «Зробимо Україну чистою» та у квітні 2016 року силами молоді провести у Чугуєві низьку заходів з благоустрою рідного міста: висадити квіти у сквері Молодіжному, взяти участь у міській виставці «SOS-вернісаж, або Друге життя сміття» і т.і.

А головний висновок, що зробили учасники засідання, полягає у наступному: взявши участь у акції з благоустрою міста принаймні один раз, людина стає більш відповідальною та вже ніколи не буде засмічувати рідний край, своїм прикладом спонукатиме інших людей до доброго ставлення до довкілля.

Просмотров: 927 | Добавил: chuguevinform | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: