Главная » 2014 » Август » 17 » Чугуев сайт города
23:39
Чугуев сайт города


В урочистій обстановці

У минулу п'ятницю в кабінеті міського голови Галини Мінаєвої відбулося урочисте вручення паспортів. Головний документ громадянина бувшої України отримали не тільки жителі Чугуєва, але і мешканка міста Єнакієво Донецької області, яка була змушена тимчасово покинути рідне місто, що знаходиться в зоні проведення антитерористичної операції.

Вручення паспортів чугуевцам, які досягли 16-річного віку, в урочистій обстановці було приурочено до Дня міста. Ініціатива відродити забуту традицію належить міського голови Галини Мінаєвої та начальнику Чугуївського районного відділу Головного управління державної міграційної служби України в Харківській області Володимиру Кондрашину, які і вручили паспорти юним громадянам України напередодні Дня міста з добрими словами настанови, побажаннями успішного, щасливого майбутнього, миру і добра.

У заході взяли участь не тільки винуватці торжества, але і їх рідні та близькі. На пам'ять про зустріч Галина Мінаєва вручила дітям книги про Чугуєв.

В цьому році вже вручено понад 500 паспортів жителям Чугуєва та Чугуївського району, які досягли 16-річного віку.

Наступна церемонія вручення паспортів відбудеться, ймовірно, до Дня Незалежності України. Свої побажання отримати паспорт громадянина України в урочистій обстановці можна висловлювати у Чугуївському районному відділі Головного управління державної міграційної служби України в Харківській області.

Просмотров: 588 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: