Главная » 2014 » Июль » 4 » Чугуев-смоленск
20:33
Чугуев-смоленск

Чи приживеться гарне починання?


ким і з якою метою біля під'їздів їх будинків встановлені контейнери для збору пластикової тари? Переадресувавши його заступнику міського голови з питань ЖКГ Костянтину Бармину, ми дізналися наступне.

У мерії давно вже намагалися знайти інвестора, готового взяти на себе вирішення питання утилізації пластикової тари, яка буквально заполонила Чугуїв в останні роки: відповідні доручення міський голова неодноразово давала профільним фахівцям. І ось результат - більше півтора десятків контейнерів з металевої сітки для збору пластикових пляшок в Чугуєві встановила приватна фірма, що займається збором і утилізацією цієї сировини. В даний час йде робота з відкриття лінії по сортуванню і переробці пластику на міському полігоні ТПВ.

 

У планах підприємців - значне збільшення кількості спеціальних контейнерів у всіх мікрорайонах Чугуєва. Втім, як і слід було очікувати, деякі чугуївці відреагували на корисне нововведення у звичному для них стилі - буквально через пару днів частина контейнерів була вкрадена. В даний час відповідну заяву направлено правоохоронцям. А поки міліція, як хочеться вірити, шукає викрадачів, більшості добропорядних городян залишається сподіватися на те, що практика роздільного збору сміття в Чугуєві все-таки приживеться і його вулиці, пляжі і парки поступово очиститься від гір пластикового сміття, громіздкого та небезпечної для навколишнього середовища.

Просмотров: 644 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: