Главная » 2014 » Май » 4 » Городничий
18:02
Городничий

У Санкт-Петербурзі відбувся Перший міжнародний конкурс малюнка «Світ Олександра Городницького очима дітей». Ідея конкурсу зародилася на конкурсі авторської пісні «Зимовий Есхар», на який з'їжджаються барди-виконавці з багатьох країн світу.

Ініціатором конкурсу малюнка для дітей став відомий поет-бард Олександр Городницький, який запропонував дітям виконати ілюстрації до його пісень і віршів. У цьому конкурсі взяли участь діти з Австралії, Азербайджану, Німеччини, Ізраїлю, Канади, Росії, США, України, Франції, Чехії, Швеції, Естонії.

Одними з переможців цього чудового конкурсу стали учні Чугуївської дитячої художньої школи ім. В. О. Рєпіна: Олександра Фролова, Ростислава Посохова, Ірина Шевченко, Діана Шевченка, Поліна Негодуйко, Андрій Миндарь (викладач в. І. Непомнящий), Вікторія Бурейко (В. А. Гончарук), Марія Мітусова, Анастасія Рябцева (О. В. Непомняща). В урочистій обстановці в Художній галереї під бардівські пісні хлопці та їх педагоги були нагороджені дипломами переможців; тут же було презентовано видання «Золоті сторінки» (р. Харків) з дитячими ілюстраціями і віршами Олександра Городницького.

Бажаємо подальших творчих успіхів юним репинцам і запрошуємо дітей віком від 9 до 13 років на вступні іспити до Чугуївської дитячої художньої школи ім. В. О. Рєпіна 17 травня о 10.00. Заяви приймаються за адресою: вул. Якіра, 18 (приміщення школи № 8), 3-й поверх, з 9.30 до 13.00 (кабінет директора) та з 15.00 до 18.30 (майстерня № 5), щодня, крім суботи та неділі, у суботу - з 9.00 до 13.00 (майстерня № 5). Телефон 2-29-70.

Просмотров: 498 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: